به گزارش روزنامه مسرور ازتبریز، در هفته نهم لیگ برتر فوتبال کشور تیم تراکتور در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز میزبان تیم نساجی قائم شهربود.
تیم تراکتور بعد از ۲ شکست متوالی برابر تیم های شمسآذر قزوین و ذوبآهن اصفهان، برابر تیم نساجی به دنبال هر ۳ امتیاز بازی بود تا از بحران خارج شود.
شاگردان خمز در این دیدار با ارائه بازی برتر موفق شدند ۳ باردروازه تیم نساجی را گشوده و به ۳ امتیاز این دیدار دست یابند.
گلهای این بازی در دقایق ۳۰ توسز گوستاوا، ۷۶ عارف رستمی و ۸۷ شجاع خلیلزاده به دست آمد.
ریکاردو آلوز که در دقیقه ۸۷ پاس گل تیم تراکتور را داده بود، در دقیقه ۹۰ بازی از زمین مسابقه اخراج شد.
همچنین مهدی عبدی، خمینز و سیدمحمد حسینی از تیم تراکتور و غلامعلی بیگی از تیم نساجی در این بازی از داور مسابقه کارت زرد دریافت کردند.
با این پیروزی تیم تراکتور مجموع امتیازات خود را به عدد ۱۵ رسانده و وضعیت خود در جدول ردهبندی بهبود بخشید.
پایان پیام/۶۰۰۱۷/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰