به گزارش روزنامه مسرور، تراکتور که پس از شکست مقابل استقلال روزهای ناآرامی را سپری میکند؛ چهارشنبه شب گذشته با حرفهای یکی از معاونان سابق باشگاه در فضای مجازی، وارد مرحله جدیدی از حاشیه شده است. این در حالیست که هنوز دو سوم بازیها باقی مانده و لیگ برای تیتیها پایان نیافته است.
وی در صحبتهایش مدعی وجود مافیای ورزشی، اجازه ندادن مافیا برای انتقال صدای هواداران به مالک، دخالت کارکنان باشگاه در امور مختلف و دخالت نکردن مالک باشگاه در کنار گذاشتن اخباری و اسدی شده و ارتباط شفاف و نزدیک «محمدرضا زنوزی» با هواداران را سادهترین و کم هزینهترین راهکار برای بهبود وضعیت فعلی دانسته است.
باشگاه تراکتور نیز همچون تمامی اجزای فوتبال ایران با مشکلات و نا کارآمدی مواجه بوده و نمیتوان منکر شد؛ اما نباید از این موضوع غافل شد که دامن زدن به حواشی هیچ دردی را دوا نمیکند. معاون سابق در حالی این روزها آتش بیار معرکه شده که سالها در باشگاه تراکتور مسئولیت سنگینی برعهده داشته و به نظر میرسد مانور شبانه ایشان، رنگ و بوی تسویه حساب شخصی به خاطر دور ماندن از صندلی مدیریت داشته؛ چرا که باز کردن صفحه جدیدی از حواشی مصداق بازی کردن در زمین رقبای تراکتور است.
تراکتور در مقطعی که ایشان بر صندلی معاونت فرهنگی تکیه کرده بود؛ روزهای سختی را پشت سر گذاشته است. حرف از مافیا ورزشی زده شده؛ اما یادمان نرفته که فایل صوتی جلسه مدیران باشگاه در اختیار صفحات هواداری قرار گرفته بود. همین ناکارآمدی معاونت وقت در آن مقطع، باعث التهاب جوّ هواداری و تجمعات پیاپی مقابل ساختمان باشگاه شد.
جالب است بدانید در یکی از همین تجمعات، آقای معاون فرار را به حضور در جمع هواداران و پاسخ دادن به مطالبهشان ترجیح داده بود.
اگر مافیا در باشگاه حاکم است، اگر مافیا اجازه هیچ کاری را نمیدهد و در ریز و درشت انتصابات باشگاه دخالت دارد؛ چطور سالها بر صندلی مدیریت تکیه داده بودید؟ چرا اکنون به فکر مافیا افتادهاید و زمان مسئولیت خودتان سکوت پیشه کرده بودید؟ امروزه با شنا در جهت آب و انداختن توپ به زمین باشگاه نمیتوان سلب مسئولیت کرد و خود را پاک و منزه جلوه داد. خواه یا ناخواه، شما هم سالها بخشی از سیستم حاکم بر باشگاه تراکتور بودهاید. حرفهایی که در «اتاقهای گفتوگوی کلاب هاوس» بر زبان آورده شده، به درد همان فضای مجازی میخورد و در دنیای واقعی باید پاسخ «چراها» داده شود و از عملکرد خود دفاع کنید. آیا ارتباطی که از آن سخن میگویند، با تماس تلفنی با مالک در جمع هواداران و در ادامه با فحاشی عدهای و دلسرد کردن مالک، حاصل میشود؟ بایستی ارتباط باشگاه با هوادارانش از طریق کانون هواداران به عنوان یکی از مجموعههای تحت امر معاونت فرهنگی حاصل شود که متأسفانه تراکتور در این زمینه نیز عملکرد قابل دفاعی نداشته است. با جدا کردن خود از هوادار و تماشای بازی از جایگاه CIP نمیتوان ارتباط بین باشگاه و هوادار را برقرار کرد.
معاون فرهنگی سابق باشگاه در حالی از دخالت مافیا در تمامی امور شاکی است که طبق شنیدهها خود ایشان در تمامی امور از آکادمی گرفته تا نقل و انتقالات دخالت داشت و معاونت فرهنگی تنها بخشی بود که برنامهای برای آن نداشت و همین دخالتهای بیجا از عدم دلایل کنار گذاشتناش بود.
کنار گذاشته شدن اخباری و اسدی از تراکتور یکی دیگر از مباحث محافل فضای مجازی بود؛ این در حالیست که بارها «هوشنگ نصیرزاده» – مدیرعامل باشگاه – اعلام کرده که پیشنهاد مالی تراکتور به این دو بازیکن بسیار خوب و قابل توجه بود؛ اما درخواست هنگفت اخباری و اسدی باعث عدم توافق طرفین شده است و در این بین مطرح شدن حرفایی همچون کنار گذاشتن این بازیکنان، هدفی جز عوام فریبی ندارد.
همان طور که اشاره شد، اشتباهات مدیریتی همچون فضا دادن به مدیران صنعتی بدون صبغه ورزشی و فرهنگی در باشگاه تراکتور وجود داشته، اما همین که ترمز تغییرات مکرر کشیده شده و در بُعد مدیریتی و فنی ثبات حاکم شده است؛ نشان میدهد باشگاه در مسیر درستتری نسبت به گذشته حرکت میکند و به نظر با تزریق آرامش و خودباوری به پیکر تیم و اصلاح برخی نکات توسط خمز میتوان روزهای روشنی برای آینده تیم متصور شد.
نگارنده: مصطفی سپهری
انتهای پیام/۶۰۰۱۷
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰