پشیمانی بردیف به خاطر جدایی از تیم تراکتور

کد مطلب : 1339
تاریخ انتشار : جمعه 25 فروردین 1402 - 19:45
پشیمانی بردیف به خاطر جدایی از تیم تراکتور

به گزارش روزنامه مسرور، قربان بردیف مربی نام آشنای روس در فصل جاری با توصیه آزمون به تراکتور آمد و وضعیت خوبی را در این باشگاه ایجاد کرد و شروع به جوانگرایی تیم تبریزی کرد. اما بردیف قبل از پایان نیم فصل تراکتور را به شکل غیرمنتظره ای ترک کرد و هدایت سوچی روسیه را


به گزارش روزنامه مسرور، قربان بردیف مربی نام آشنای روس در فصل جاری با توصیه آزمون به تراکتور آمد و وضعیت خوبی را در این باشگاه ایجاد کرد و شروع به جوانگرایی تیم تبریزی کرد.

اما بردیف قبل از پایان نیم فصل تراکتور را به شکل غیرمنتظره ای ترک کرد و هدایت سوچی روسیه را برعهده گرفت. اما شرایط این مربی بازیکن ساز که به نوعی پدر فوتبالی سردار آزمون به شمار می آید در سوچی خوب پیش نرفت و از سمتش برکنار شد.

در همین رابطه «ایوان دانیلیانتس» دستیار بردیف در تراکتور درباره پشیمانی این مربی از ترک ایران در مصاحبه با سایت «bombardir» روسیه گفت: فکر می کنم او بیشتر از همه پشیمان است. زیرا جو مساعدی در تراکتور وجود داشت. رئیس باشگاه تراکتور نگرش خوبی نسبت به او داشت، او همه چیز را داشت که به او اجازه می داد برای مدت طولانی پیشرفت کند.

وی افزود: قربان بردیف پیشنهاد سوچی را پذیرفت تا یک تیم جوان و با استعداد بسازد مثل چیزی که در روستوف ساخت ولی مدیران این باشگاه فرصت کافی به بردیف ندادند.

انتهای پیام/۶۰۰۱۷





این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.